Ciocolata  pentru  suflet

 
 

ChocoMe a fost creată cu scopul fundamental de a produce ciocolata perfectă. Întrucât perfecțiunea reprezintă ceva diferit pentru fiecare iubitor de ciocolată,  productorul oferă posibilitatea de a crea mai mult de 60 de milioane de variații diferite de ciocolată cu design unic, în funcție de selecțiile clientului. Produsele  sunt manufacturate.

Creând ciocolatele în ideea de a nu face niciun compromis chocoMe are exclusiv ingrediente de calitate; mai mult, pentru a evita procesul de producție în masă, este pregătit ambalajul fiecărei ciocolate  în parte, manual.

Proprietarul 100% al ChocoMe Ltd, este Gábor Mészáros, care lucrează ca ciocolatier în cadrul companiei și, în același timp este singura persoană responsabilă cu producția, logistica, managemetul de marketing și dezvoltarea afacerii.

Majoritatea ingredientelor pentru toppinguri este importată din Germania, Fanța și Italia, în mare parte datorită cererilor de calitate înaltă și pe de altă parte datorită dificultăților de a găsi fructe congelate și uscate, petale de flori glasate și aur comestibil de 23 karate .

 

Povestea   chocoMe